TARIEF

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost € 65,00 incl. BTW.

Heb jij nou een klein budget en wil je toch graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gewoon contact op met mij, dan kijken we samen naar wat wel mogelijk is.

PROCES

Het aantal sessies is per persoon verschillend. Samen kijken we wat er nodig is en stemmen daar de afspraken op af. Je bent te allen tijde vrij om te besluiten of je een vervolg afspraak wil maken, of dat je denkt dit niet meer nodig te hebben.

EERSTE KENNISMAKING

Ik kan me voorstellen dat je eerst wil kijken of er een passende klik tussen ons is. Om die reden bied ik een optie aan om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprek zal ongeveer een half uur tot uiterlijk 3 kwartier duren, en omdat we hierbij nog niet de diepte in zullen gaan geldt voor dit gesprek een tarief van 30 euro.  Dit kan telefonisch, via Zoom, bij jou thuis of in mijn praktijk. We kijken dan samen waar jouw behoeften liggen en of ik je daarbij kan ondersteunen.

Soms is het ook fijn om op een andere manier kennis te maken, bijvoorbeeld tijdens een wandeling in de natuur.

VOORWAARDEN

Als we na de kennismaking een nieuwe afspraak hebben gemaakt hanteer ik deze restitutievoorwaarden:
Bij annulering vanaf 24 uur vóór aanvang van de afspraak wordt de helft van het volledige bedrag in rekening gebracht. Bij annulering op de dag zelf kan er geen aanspraak gemaakt worden op restitutie van de kosten van de sessie.