​​OVER MIJ

Mijn naam is Marjolijn Geenen (1981) en ik ben opgeleid tot Holistisch Boeddhistische Rouwbegeleider. Deze opleiding richt zich niet alleen op het verlies van een naaste, maar op elk mogelijk verlies dat je kan overkomen. Ook heb ik een opleiding gevolgd in EFT: Emotional Freedom Tapping. Een methode om middels kloppen/ kijken en spreken negatieve ervaringen of overtuigingen minder intens te laten zijn. Het is een methode waarvan ik zelf heb ondervonden dat het echt werkt. De negatieve gevoelens/ overtuigingen of ervaringen die je hebt nemen al na 1 sessie af. Wil je meer hierover weten? Neem dan contact met mij op.

Op mijn elfde levensjaar kwam ik in contact met het Tibetaanse Boeddhisme. Sinds die tijd heb ik ontelbare seminars gevolgd, meditatiemethodes geleerd, betekenisvolle boeken gelezen en mijn passie ontwikkeld om mensen te helpen tijdens een lastige periode.Wil je meer lezen over mijn ervaringen met het Tibetaanse Boeddhisme? Ga dan naar de pagina Tibetaans Boeddhisme.
Mijn praktijk bevindt zich in Helden in de gemeente Peel en Maas. Hier ben je van harte welkom. Wil je liever een online consult, dan kan dit natuurlijk ook.

Het is ook geen probleem om bij jou thuis af te spreken., of op een andere externe plek waar jij je veilig voelt.
Wat ik ook vaak aanraadt is om samen de natuur in te gaan. Te verstillen en te zijn in het nu. Het brengt altijd mooie inzichten en rust in je lichaam en geest.

Neem vrijblijvend contact op via dit contactformulier. Ik zie jouw bericht graag tegemoet!