AANBOD ROUWBEGELEIDING

Rouwbegeleiding is geen vast pad, net als rouwen. Vandaar dat ik rouw ook op verschillende manier benader.
In 2020 heb ik de opleiding Holistische Boeddhistische Systemische Rouwbegeleiding bij het opleidingsinstituut De Roestenburgh voltooid.
De opleiding richt zich niet alleen op de rouw die optreed na het wegvallen van een dierbare maar alle vormen van rouw die wij allemaal tijdens ons leven tegenkomen.

Tevens heb ik in 2022 de training EFT oftewel Emotional Freedom Technique voltooid bij de Zonnevlecht. Ik ben deze training gaan volgen omdat ik zelf heb ervaren wat de voordelen zijn van deze methode. Gaan naar de pagina Emotional Freedom Technique om te lezen wat EFT inhoudt en of dit bij jou past.

Door mijn hooggevoeligheid kan ik de energie die mijn cliënt meebrengt goed aanvoelen. Hier door kan ik goed afstemmen op behoeftes en kunnen we werkelijk de diepte in gaan.

Zoals je wellicht al hebt gezien op de site volg ik vanaf mijn elfde levensjaar het Tibetaans boeddhisme. Door de jaren heen heb ik vele wijze leraren persoonlijk mogen ontmoeten en heb ik ontelbare lezingen bijgewoond. Door deze directe overdracht van kennis en methodiek kan ik op en heldere, directe, eerlijke en liefdevolle manier begeleiden.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.